Ernestina Fotball Draktsett UlrichAd

Ernestina Fotball Draktsett UlrichAd

Fotbolldrakter


Nuri Sahin scoret en sublime halvvolley å sette Dortmund fremover, før Sunderland kapitalisert på en dødball.
Joel Campbell og Alex Iwobi scoret to ganger da Arsenal breezed til en 8-0 seier over norsk side Viking FK på fredag, mens Theo Walcott også scoret sitt første mål i preseason.
The Gunners ledet 1-0 ved pause, og deretter trukket bort med fire mål i en 10-minutters span tidlig i andre omgang som sine norske motstandere smuldret.
Campbell åpnet scoring da han rakk tilbake i tide til å styre Mohamed El-Nenny s goalbound header i mål i det 33. minutt, da gjorde det 5-0 med et hardt streik som gikk inn fra undersiden av tverrliggeren.
Med Arsenal spiller Manchester City i Göteborg, Sverige, på søndag, Arsene Wenger hvilte de fleste av hans første valgsspillere, men var fortsatt i stand til å nyte en komfortabel seier.
Alexis Sanchez og Aaron Ramsey ikke kle for spillet etter bare backing til trening denne sesongen, men vil sannsynligvis har mot Man fotbolldrakter City som Wenger prøver å få dem klar for Arsenal s sesongåpningen mot Liverpool følgende søndag.
Midtstopperen Gabriel Paulista var tilbake etter mangler teamet s USA tur med betennelse i mandlene, signaliserer at han skal være fit for Liverpool-kamper fotbolldrakter som Arsenal klare seg uten langtids fraværende Per Mertesacker.
Tottenham Hotspur s Premier League forberedelser trappet opp et gir som mål fra Harry Kane, Erik Lamela, Dele Alli, Vincent Janssen og Shayon Harrison hjalp dem til et ettertrykkelig 6-1 seier over Inter Milan i Oslo.
Begge lagene er oppkalt sterke startoppstillingen for spillet på Ullevaal Stadion, og det var et konkurransefortrinn til en spennende første omgang.
Spurs tok ledelsen i tilfeldige omstendigheter når Inter-backen Cristian Ansaldi ble rettferdig dømt for å ha tilsmusset Kyle Walker inne i feltet, til tross for at ballen i sin besittelse på den tiden.
Det var en tvilsom straffe for å si det mildt, men Kane gjorde det regne med en ettertrykkelig ferdig fra stedet med bare fem minutter på klokken.
Spurs har gjort en rekke endringer i pausen, og en av Those, sommer signering Janssen, gjorde godt for å tee opp Alli for Spurs tredje, før Kane surret i sin andre av spillet på 57 minutter.
Inter satsing til spillet fordampet som bakover etter hvert og Tottenham begynne å løpe løpsk, med Janssen tilsette en femte med en ryddig overflate inn i den nederste hjørne når en-til-en med Samir Handanovic.
Og det er fortsatt tid til litt glasur på kaken når unggutten Harrison, fra benken som en erstatning, gjemt hjemme Lamela er uselvisk cut-back for sitt første senior mål.
Lamine Kone scoret en andre omgang mål for Sunderland å hjelpe Premier League siden tegne 1-1 mot Borussia Dortmund i en preseason vennlig i Østerrike.
Nuri Sahin s skudd fra rett utenfor straffeområdet i det 17. minutt ble forandret retning inn i mål å gi Thomas Tuchel s side fører en tidlig 1-0.
Dortmund dominerte besittelse i kampen, men Sunderland gravde på forsvar å holde Bundesliga klubben til bare ett spillemål og forlenge fem-spillet Unbeaten ballen preseason.
Tuchel er laget slo Manchester United 4-1 til kick off International Champions Cup før tapte for Manchester City på straffespark seks dager senere.
Dortmund spille Bayern München i den tyske fotbolldrakter supercupen på august 14, mens Sunderland begynne Anmeldelser sin Premier League-sesongen bort til Man City på august 13.
I en Premier League La Liga med barn, fremmet Burnley spilte 1-1 med Real Sociedad.
Andre Gray scoret et sent mål for Clarets - hans niende telleapparat på seks forberedelsesfasen spill - til nivået vilkår etter Raul Navas hadde ledet La Real foran første omgang.OrlandoBi fotbollströjor barn LizzieFli
BreannaAl fotballdrakter ModestoBi
KirkDeHam billiga fotbollströjor OlaPomero
ErinTramm fotballdrakter barn VeronaIzt
RemonaTho Günstige fußballtrikots MerrillCa
LayneHyne billige fotballdrakter AlinaRttu