Valentina Fotballdrakter Barn Med DieterRt

Valentina Fotballdrakter Barn Med DieterRt

chelsea draktChelsea drakt


Ever Banega har heaped ros på fansen til Sevilla, sier han og hans lagkamerater kunne ikke slå av Manchester United på tirsdag kveld, hvis det ikke var for dem.
Etter å ha trukket en første etappe på 0-0 med Jose Mourinhos side, nærmet Sevilla tirsdagens besøk til Old Trafford som underdogs, men en fantastisk prestasjon sørget for at Vincenzo Montellas menn skulle være uavgjort for Champions League-kvartfinalen fredag ​​morgen.
En dobbel fra erstatning Wissam Ben Yedder satte bort 2-0-ledelsen, før et sent mål fra Romelu Lukaku så kampen slutt 2-1 Barcelona Drakt Barn - drakter til de besøkende og slutt med La Liga-siden.
Delight ble sett på som spillere, coaching staff og klubbens fans feiret på den endelige fløyten, og midtbanespiller Banega har tatt tid til å rose klubbens fans.
Snakker etter seieren i Old Trafford diskuterte den tidligere Inter Milan-mannen Wissam Ben Yedders prestasjon, fansen og testen Man United.
Vi vet alle Ben Yedder har inter milan drakt mange kvaliteter og er dødelig i den siste tredjedelen, vi vet at han gir stor klarhet foran målet, fortalte Banega Marca.
Det er viktig å få spillere av sin kvalitet til å komme fra benken og gjøre forskjellen, det gir hele lagets tillit.
Vi vil dedikere denne seieren til fansen på stadion, men også de som er hjemme - uten dem ville denne seieren ikke vært mulig.
Vi har bestått chelsea drakt en ekstremt vanskelig runde, men vet at den neste vil være like tøff, om ikke mer, så vi må fortsette å jobbe hardt.
Den andalusiske siden er femte i ligaenes posisjoner, som for tiden har mistet 2-0 til Valencia i helgen, og Montellas side vender tilbake til league action denne helgen da de står overfor Leganes hjemmefra.
Sevilla er sammen med Real Madrid i QF-tegningen, mens Barcelona også kan være i hatten, og spiller sin andre benbinding med Chelsea onsdag kveld på Camp Nou.