Trisha Billig Fodboldtrøjer MarcelSt

Trisha Billig Fodboldtrøjer MarcelSt

Napoli trøje


PS TNI tilbage til PSMS Medan efter standset i runde 8 i General Cup turneringen General Sudirman 2015. Mitra Kukar 3-1 nederlag i Manahan Stadium, Solo, søndag blev slutningen på overraskelsesturen Suharto A.D. I runde 8 Great.
Dette nederlag tilføjer også til en dårlig serie af PS TNI i de sidste tre spil. Besejrede 2-1 fra Semen Padang, overgav til Persija Jakarta 1-0 og afdæmpet fra Mitra Kukar 3-1, hvilket gjorde Legimin Raharjo et al., Skulle overlade navnet på PS Liverpool trøje TNI og vende tilbage til PSMS Medan-holdet.
TNI hovedtræner, Suharto A.D. Said sit holds undskyldning. Disse resultater fortsatte Suharto, selv hævdede, at der ikke er nogen spillerfejl. Vi har kæmpet maksimalt, vores skridt i General Sudirman turneringen kom lige her. På vegne af holdet undskylder vi befolkningen i Nord Sumatra for vores resultater, sagde han.
Mitra Kukar 3-1s triumf var et mareridt for PS TNI under denne General Cup Sudirman Cup turnering. Dette er et opfattet nederlag. Sejren til holdet, der hedder Mekes Dragon, blev drevet af Patrick Dos Santos med sine to mål, og Yogi Rahadian sørgede for Advanced Partner til kvartfinalen efter at have øget fordelen i det 69. minut. Mens underholdningsmålet for PS TNI skabte Abduh Lestaluhu i slutningen af ​​spillet.
Han værdsatte det hårde arbejde i hans hold at bryde igennem kvartfinalen. Selvom denne mission er umulig. Ja, imod Mitra Kukar er faktisk en umulig mission. Men vi kæmpede indtil vores sidste skridt, og spillerne forsøgte hårdt. Her er resultatet, vi Liverpool trøje kan ikke fortsætte til næste runde, sagde han.
Hvad skal næste hold gøre? Suharto afskedigede Wiganda Pradika cs og rejoined den 2. januar næste. Han venter på ledelsesbeslutninger om den begivenhed, der vil blive fulgt PSMS. Teamet bliver lukket og genforenet den 2. januar. Hvad vi vil følge, venter det på ledelsen.
Nævnt om kampen mod Persib Bandung, leder af plontos, har ikke fået sikkerhed fra ledelsen. Men det endelige resultat, hvis spillet med titlen Shield Garuda Cup udsættes og afholdes næste januar. Vi venter på forsikring fra ledelsen. For at være sikker, fra coaching, må vi forberede holdet længe før sikkerheden i spillet blev afholdt , konkluderede han.
Mens holdschefen Andry Mahyar Nasution sagde, at selvom de blev stablet i 8 omgang for Tottenham Hotspurs trøje at være bevis, var PSMS Medan behørigt tilpasset det indonesiske Super League-hold. Det blev bevist, at PS TNI sluttede sig med Surabaya United, Persib Bandung, Persela Lamongan og Pusamania Borneo FC med succes at slå alt i den indledende runde Gruppe A. Selvom vi var i stand til at slå ISL-holdene. Det er blevet et bevis, at vi fortjener at være i overensstemmelse med ISL-teamet, konkluderede han.