Kris Fotballdrakter Barn Med Maryelle

Kris Fotballdrakter Barn Med Maryelle

Inter Milan Fotballdrakt


ESPN FCs Jason Dasey og Stanley Bernard ser frem til Singapores Asian Cup-kvalifiserer mot Bahrain i gruppe E.
Hovudtrener V. Sundramoorthy har et utvelgings dilemma om hvorvidt han skal fortsette med Singapores siste sentrale defensivpartnerskap av utlendingsbyen Safuwan Baharudin og tenåring Irfan Fandi eller velge et mer erfaren par til tirsdagens 2019 Valencia Fotballdrakt AFC Asian Cup-kvalifiserer mot Bahrain.
Lions 2-1 vennlig nederlag til Afghanistan i Doha før han avsluttet sin startside for tredje rundeåpner i Riffa.
Sundramoorthy gikk med den mer ungdommelige kombinasjonen av 39 år gamle Daniel Bennett, eller Fahrudin Mustafic, 35. Den Chelsea Fotballdrakt 26-årige Madhu Mohana ble også utelatt. En annen veteran Baihakki Khaizan, 33, er helt forsvunnet fra utsikten, og har ikke blitt valgt i år.
Mot afghanerne returnerte PDRM FA midtbanespiller Safuwan til sin gamle posisjon i sentralforsvaret, og danner et raskt samarbeid med 19-åringen Irfan, som også kan spille som en angriper.
Selv om Singapore innrømmet målene i begge halvdelene, gjorde Safuwan og Irfan det bra å gi trenerne mat til, ettersom han ser ut til å snape en seks-spill, tapende stripe mot Bahrain.
Våre løver dro til Doha i morges for å møte Afghanistan på torsdag, før de startet 2019 AFC Asian Cup-finalen i kampen mot Bahrain neste tirsdag. Warriors FCs Ho Wai Loon og Hougang United FCs Zulfahmi Arifin er blitt kalt opp til 23-mannskampen, som erstatter Shahril Ishak og Hafiz Sujad som ikke har gjenopprettet seg fra sine skader. Send dine beste ønsker til teamet her!
Sundramoorthy tok positive resultater fra Singapores første kamp siden novembers AFF Suzuki Cup.
Det har vært en stund vårt siste internasjonale spill ... vi startet sakte, men til slutt kom vi inn i spillet, fortalte han The New Paper.
Guttene ga alt, vi var aggressive og kjempet for hver eneste ball, men vi var uheldig. Vi var mye bedre enn Afghanistan i andre omgang, og en uavgjort ville ha vært et rimeligere resultat.
Vi må fortsette og enda viktigere, planlegge og forbedre kampen mot Bahrain.
Bahrain trakk 1-1 med Tadsjikistan i et hjem vennlig på torsdag kveld, scoring deres Monaco Fotballdrakt equalizer i tredje minutt med ekstra tid gjennom Kameel Al Aswad.