HarrisC Liverpool Tröja Terra

HarrisC Liverpool Tröja Terra

fotbollströjaLiverpool tröja


Indonesiens ledande landslag står fortfarande inför några hinder före testkampen mot Timor Leste på Gelora Bung Karno Stadium, Jakarta, tisdag. I en match som projiceras Manchester City tröja till förberedelser för Garuda squad till AFC 2014 Singapore-Vietnam Cup, möter Squad fortfarande många problem.
Börja från skada spelare som slog upp tävlingen Alfred Riedl, tills ännu inte penggawa Garuda. Vår förberedelse är bra, det finns några hinder, sa assisterande coach Widodo Cahyono Putro på en Roma tröja presskonferens på Sultan Hotel här på måndag.
Widodo lade till hindren som gällde senior indonesiska landslaget, bland annat är vissa spelare fortfarande kvävas av skada. Hamka, Irfan Bachdim är fortfarande inte lämplig. Igår finns det också ett litet klagomål från Victor, förklarade de tidigare landslagsspelarna.
Det största hinderet för hans lag är emellertid enighet i Lazio tröja laget som inte varit så sammanhängande. Detta beror på att träningslägren ofta kolliderar med ligagagendan. Vi kan inte komma ihop för att veta att spelare måste vara ISL, det är det största hindret, sa han.
Förutom matchen mot Timor Leste kommer landslaget också att möta Syrienlands lag. De två matcherna är en serie nationella lagberedningar för AFF Cup som börjar den 22 november till 20 december nästa år.