Victoria Nye Fotballdrakter Rosalina

Victoria Nye Fotballdrakter Rosalina

liverpool draktPSG drakt


I en alder av 24 år er Alvaro Morata satt til å være okkupant i Spanias ikoniske nummer syv skjorte for fixturer mot Makedonia og England, og angriperen roste sine landslagspanelgere Diego Costa og Alvaro Morata foran World Cup-kvalifiseringen mot Makedonia.
Tidligere greats å ha vunnet skjorten inkluderer David Villa og Raul Gonzalez, og dette kommer etter å ha scoret fire mål og imponert over Real Madrid.
Som barn Everton drakt bar jeg nummeret syv skjorte, sa Morata i et intervju med Radio MARCA.
Det er fantastisk hver gang jeg bærer nasjonallaget jersey - jeg får goosebumps hver Roma drakt gang jeg hører vår hymne.
På hvert nivå for Spania har den 24-årige vært flink og det ble vist med sin europeiske under-21-mesterskapspost hvor han scoret 31 mål i 35 kamper.
Siden jeg har kommet til første lag, har jeg tatt et ekstra ønske og arbeidsmoral, fortsatte fremover.
Å komme, spill og score er den beste [følelsen].
Morata innrømmer også at han har et bedre forhold til sin nasjonale lagkamerat Diego Costa enn han gjør med Karim Benzema på Real Madrid.
Jeg får det bra med begge, pekte han på.
Når Karim [Benzema], Nacho eller den som scorer, er jeg den første der for å gratulere dem.
Med Diego [Costa] kan jeg snakke på spansk; hvis jeg snakket fransk, er jeg sikker på at jeg ville snakke med Benzema hver dag.
Jeg har vært i mange lag og ikke hatt noen problemer med noen.
Jeg er fortsatt den samme fyren jeg alltid var, og jeg er bare beklage, at jeg burde ha prøvd vanskeligere i trening da jeg var 16 eller 17 år gammel fordi jeg ikke trodde jeg ville gjøre det på det tidspunktet.
Real Madrid-angriperen avsluttet med å snakke om Cristiano Ronaldos siste kontraktsfornyelse, samt den siste skaden som Toni Kroos led av.
Det er ikke nødvendig for Cristiano Ronaldo å trekke seg tilbake mens Florentino fortsetter å tilby kontrakter, sa han spøkende.
Skaderne til Casemiro og Kroos er et stort tap - de er viktige - men vi har Luka Modric tilbake, Liverpool drakt sammen med [Mateo] Kovacic, Isco, James [Rodriguez] så vi har en god midtbane.