Dillon Nye Fotballdrakter BrookncK

Dillon Nye Fotballdrakter BrookncK

Fotballdrakter barn


Stefano Pioli beklaget teamets mangel på sammenkomst på mandag.
Inter Milan trener Stefano Pioli kalte sin side disunited i deres 2-1 tap til Sampdoria på mandag, og sa at de må spille mer som et lag.
Patrik Schick og Fabio Quagliarella scoret hver andre halvdel etter at Danilo D Ambrosio hadde gitt Inter ledelsen de første 45 minuttene, og nektet vertskapene en sjanse til å stige til femte i Serie A-bordet.
Og Pioli fortalte Premium Sport etter thew-kampen: Hvis det er fotballdrakter salg slik at det var på slutten, ville det være negativt, men nå må vi bevise at vi fotballdrakter barn ikke er laget vi var i andre omgang.
Du blir whistled når du ikke legger alt på banen og uttrykker dine kvaliteter til det maksimale.
Når det er sagt, til Sampdoria utlignet laget hadde spilte bra, holdt motstanderen av, er ikke lett.
Etter at vi var disunited, hadde vi sjansen til å komme tilbake foran deg. Det er beklagelig.
Sampdoria overrasket Inter Milan, kommer tilbake fra 1-0 ned for å stjele alle tre poengene i San Siro.
Hvis du bruker for mye tid til å spille individuelt, lider laget. Samp gir oss mye plass på vingene og ikke veldig sentralt, vi brukte det bra, men vi manglet et presist kryss.
Samp har også en sjanse på slutten der vi burde vært mer forsiktige. Vi har hjerte, men hvis det kommer på bekostning av balanse, gjør det det vanskelig.
Vi spiller alltid for å vinne, og ved denne anledningen tok det bort vår ro. Spillet var ikke ferdig i løpet av det femte minuttet.
I første omgang var vi et lag selv når vi ikke var i besittelse, da kunne vi ikke få ballen fra Sampdoria og det unnerved oss.
Selv i vanvidd hadde vi sjanser, men det er bare en liten del av evalueringen vi må gjøre. Vi måtte være et fotballdrakter barn lag i 95 minutter, og det gjorde vi ikke.
Pioli sier at hans side står i bordet, han er ikke redd for jobben sin.
Jeg har ikke noen frykt eller noe annet enn å få det beste ut av disse spillerne, sa han. Resultat 1 til 1 av 1 Jeg er ikke bekymret, og jeg tenker ikke på det.